pincreate

Udvikling af mobilapp på tværs af platforme: Et vigtigt behov for virksomheder

Ønsker du at udvikle apps, der giver din virksomhed muligheden for at, målrette mod mange forskellige målgrupper? I så fald skal du overveje følgende; operativsystemet til din app, budgettet til udviklingen, den forventede tidslinje, funktionerne og målgruppen. At have flere platforme kan hjælpe dig med at nå ud til din målgruppe effektivt samt opnå bred tilgang. Investering i forskellige platforme af appudvikling i København kan således være din ideelle løsning.

At vælge mellem Android og iOS er ikke nemt, da det er meget svært at beslutte, sig i forhold til en applikation. Hvis du udvikler en mobilapplikation, der er målrettet mod mennesker, der bruger en bestemt enhed, vil flere kundeemner og henvendelser udeblive fra andre typer ender. På den anden side kan det være dyrere at få en separat kode skrevet til alle typer mobiltelefoner. Det bedste alternativ er at tage en tilgang til applikationsudvikling på tværs af platforme for at målrette mod et stort publikum fra alle slags enheder og operativsystemer.

Her er en hurtig gennemgang af alt hvad du behøver at vide om mobilapps på tværs af platforme.

Hovedårsagerne til platformen på tværs af app udvikling Udvikling København er meget efterspurgt og futuristisk

 1. Genanvendelighed af kode

En af de bedste grunde til at samarbejde med kendte hybridapp-udviklere som Pincreate til udvikling af apps på tværs af platforme er, at koder kan genbruges. I stedet for at skrive nye koder til forskellige platforme, kan koderne genbruges på tværs af alle platforme. Dette betyder at, hver version af din mobilapp vil være identisk. Genanvendelighed af koder reducerer også adskillige gentagne opgaver, hvilket eliminerer tidsplid.

 1. Ikke-afvigende brugeroplevelse

Apps kan ikke designes til at tilpasse sig lige godt på forskellige mobile enheder. Du kan muligvis klone skærme, farve, sider, funktioner og så videre. Kopien af den eksisterende app vil reagere på samme måde, og alligevel bruger begge forskellige lagringsmekanismer og forskellige processer. Begge skal være synkroniseret for at sikre, at der ikke foretages duplikatindgange.

 1. Ensartethed

Brug af applikationsudvikling på tværs af platforme sikrer, at appens overordnede udseende kan opretholdes på tværs af flere platforme, da det samme sæt koder bruges. Brugere synes tit, at apps er ineffektive og besværlige, hvis de skal bruge forskellige metoder til at få adgang til den samme app funktionaliteter på forskellige smartphones. De foretrækker at bruge apps, der ser ud og føles det samme på alle enheder.

Når målet er et stort publikum, der muligvis bruger Android, Windows, iPhone og andre, kan du give bedre mulighed til appudvikling . Det er her, at udvikling af mobilapps på tværs af platforme i forhold til  appudvikling København viser sig fordelagtig.

Fordele ved at udvikle mobilapplikationer på tværs af platforme til virksomheder

Nogle af de mange fordele ved at vælge at investere i platformudvikling af mobilapps er:

 • Enkelte kodebaser gør apps billigere at bygge
 • Hurtigere at oprette apps til flere platforme
 • Native-lignende brugeroplevelse med en enkelt kodebase
 • Koden er genanvendelighed sparer udviklingstid
 • Fejlfri integration med skyen
 • Lettere vedligeholdelse med reducerede omkostninger

Faktorer, der påvirker omkostningerne ved udvikling af app på tværs af platforme.

Uanset om du er en start-up eller en etableret organisation, hvis der er noget, der betyder noget for enhver virksomhed, er det app udvikling pris. Du skal vide, at omkostningerne ved at udvikle apps ikke kun er begrænset til den faktiske pris for at ansætte hybridapp-udviklere, men der er også flere faktorer, der påvirker omkostningerne ved udvikling af mobilapps. Disse er:

 1. Antal operativsystemer

Omkostningerne ved at udvikle mobilapps afhænger enormt af valg af platform, du vælger til at starte din app. Generelt er der to valg – native apps og hybrid / cross-platform.

 1. Krav til appdesign

Appdesignet er en af ​​de vigtigste dele af din app, da det hjælper med at tiltrække brugere og holder dem engagerede i længere tid. Jo mere praktisk, engagerende og enklere grænseflade din applikation har, jo mere forbedres brugeroplevelsen, den vil levere til kunderne. UX-design handler om, at din app fungerer. dvikling.

 1. Kompleksiteten af ​​appen

Det er appens kompleksitet, der oversætter funktionerne i din mobilapplikation. Dette kan opdeles  i tre kategorier: enkel app, moderat app og avanceret app.

Bundlinie:

I de senere år har konceptet med udvikling af hybrid- eller platformoverskridende app taget enorm fart. Flere og flere virksomheder vælger at udvikle mobile apps, der kan køre på tværs af flere platforme i mindre tidsramme og omkostninger!!


Share this Post:

Related Blog Post

Leave a Comments:

Your email address will not be published. Required fields are marked *