seo firma

Seo Bureau

Du kender det sikkert. Hvis du har søgt efter noget på Google, ender du stort set altid med at klikke på et søgeresultat fra side et. Du klikker dig meget sjældent videre til side to. Hvis du derfor ikke ligger på side et på dine vigtigste søgeord, er du faktisk så godt som usynlig. Når du lægger en strategi for hvordan, du vil skabe trafik til din hjemmeside,

bør du derfor altid overveje, om det vil give mening for dig og din virksomhed at arbejde med SEO firma. Hvis du er interesseret i at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at rangere bedre på Google, så tøv ikke med at ringe til os på +45 36 98 15 15 eller sende en mail til info@pincreate.dk for en uforpligtende snak.

digital marketing bureau

Hvad er SEO?

Helt simpelt handler SEO (en forkortelse af Search Engine Optimization) om at få din hjemmeside højere op i søgeresultaterne på internettets forskellige søgemaskiner (primært Google da det er den suverænt største søgemaskine). På den måde kan du skabe en lind strøm af trafik til din hjemmeside,
som konstant arbejder for dig uden krav til PPC-annoncer eller andet manuelt arbejde, som forsvinder igen, når du ikke længere poster penge i kampagnen.SEO kan godt være en kompliceret størrelse, hvis man ikke kender så meget til det. Men helt overordnet kan det deles ind i følgende områder:

Sørgeordsanalyse:

Søgeordsanalyse eller keyword research handler om at finde frem til de søgeord, dine potentielle kunder bruger, når de vil finde frem til dine produkter og ydelser. Det er vigtigt, at du laver content, der bruger disse søgeord, så du kan blive fundet på Google, og dermed får muligheden for at lave et salg eller lede din potentielle kunde ind i din salgstrakt, få skridt til at guide fra et professionelt seo firma i København.

SEO-strategi:

Inden du begynder din SEO-indsats, bør du altid finde ud, hvordan dit nuværende udgangspunkt ser ud. Her bør du både se på dine nuværende placeringer, dine konkurrenters placeringer på dine ønskede søgeord, hvilke ting der allerede går godt, hvad der skal forbedres og hvilke områder, du skal arbejde med, for at stige til tops i søgeresultaterne.

Lokal SEO:

Hvis din virksomhed er begrænset af geografi, kan lokal SEO blive en af dine vigtigste kanaler til relevant købeklar trafik.Hvis du f.eks. er frisør, håndværker, behandler eller har en fysisk butik, så er de søgninger du får, nemlig tit penge værd. En søgning på “herrefrisør Holbæk” fører f.eks. langt oftere til et salg, end en søgning på “populære herrefrisurer”.

Teknisk SEO:

For at Google kan rangere din hjemmeside, skal du have styr på den tekniske SEO. Teknisk SEO indebærer ting som metatags, rette opsætning af dit content, HTML, serverteknik og en række andre nørdede faktorer som canonical tags og undgåelse af duplicate content. Men når alting er opsat, som det skal være, så behøver du ikke pille mere ved det.

Onpage-SEO:

Når du laver et stykke content på din hjemmeside eller webshop, er der en lang række faktorer ift.
opsætningen af siden, som Google vægter højt i deres rangering. Vi kender ikke alle faktorerne, da Google holder dette hemmeligt.Vi er seo bureau i københavn, vi ved at optimering af ting som titler, undertitler, søgeordstæthed, metabeskrivelser og selve tekstindholdet bl.a. er ting, som Google vægter højt.

Linkbuilding:

For at få din hjemmeside eller webshop til at stige til vejrs på Google, vil Google gerne have andre hjemmesider, til at “anbefale” din side først. Ellers ved Google ikke, om din side er af høj eller lav kvalitet, selvom alle de andre overstående faktorer er i orden. Derfor er links fra andre hjemmeside et vigtigt element i dit SEO-arbejde.

Effektmåling:

For at vide om de ting, du gør, afgiver en effekt, bliver du selvfølgelig til at måle på de ting, du optimerer. Særlig er det vigtigt at måle fremgangen på dine udvalgte søgeord, mængden af trafik til din hjemmeside og selve fremgangen i salg, tilmeldinger og hvad nu end, du ønsker dine besøgende at foretage sig på din hjemmeside.

Det kan godt være lidt overvældende at begynde at arbejde med SEO bureau København. Men det behøver det faktisk ikke være. Når vi arbejder med SEO, forsøger vi altid at finde frem til det område, hvor vi kan hjælpe dig med at skabe den største forandring på kortest tid. Og så arbejder vi os ellers fremad herfra. Hvis du er interesseret i at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at rangere bedre på Google,Vi er professionelle digitale marketing bureau i københavn, så tøv ikke med at ringe til os på +45 36 98 15 15 eller sende en mail til info@pincreate.dk for en uforpligtende snak.

Keyword Tag: seo bureau | digital marketing bureau | seo bureau københavn | seo firma