Pincreate om os

OM OS

Pincreate er et full service bureau inden for online marketing, webudvikling og programmering.Vi specialiserer os i at give vores kunder flotte, skræddersyede løsninger til konkurrencedygtige priser baseret på deres unikke ønsker og behov. For os er det vigtigt, at have kunden i centrum under hele samarbejdet. Ingen fit-for-all pakkeløsninger her. Når du arbejder sammen med os, er du i kontakt med en dansk projektleder,

som sørger for at få dine ønsker eksekveret hos vores udenlandske leverandører. På den måde vil du være sukker på, at tingene bliver leveret til tiden, og at misforståelser undgåes. Det eneste du skal gøre, er at indgå i en dialog med din projektleder, fortælle hvad du vil have lavet og så klarer vi resten for dig. Hvis du har idéen har vi midlerne til at gøre den til virkelighed. Tøv ikke med at kontakte os på tlf: +45 36 98 15 15 eller sende en mail til info@pincreate.dk for en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Pincreate om os

Work Flow

Pincreate om os

Indledende fase

Vi får en forståelse af hvad du vil med projektet og vejleder dig på baggrund af vor erfaring og Expert ise.

Pincreate om os

Udvikling

Vi tager alle input og giver en timeline og holder dig opdateret i hele processen.

Pincreate om os

Test

Vi søger for alt fungerer som det skal og du er tilfreds inden vi går i luften.

Pincreate om os

Launch

Vi er færdige med at teste og kan vise alle resultatet.

Pincreate om os

Vedligeholdelse

Vi sørger for alt kører som det skal og sørger for de rette opdateringer og rettelser så det køre glat og uden problemer.