Derfor bringer vi
Magento til dig!

Magento er en PHP e-handelsplatform, der har en stor online tilstedeværelse, der muliggør et stort omfang af tilpasset udvikling med intelligente funktioner, der gør Online Shopping til en vidunderlig oplevelse for alle!

Hos Pincreate leverer vi custom Magento Webshop-løsninger til e-handel og B2C-virksomheder i Danmark. Fra fuldt responsive websteder til skalerbare mobile applikationer, der er synkroniseret med funktionsberiget UX / UI-design og dynamiske SEO / SEM- metoder, kan vi give dig en fuldt integreret online butik, som dine kunder ville elske at besøge.

magento webshop

Webshop Essentials

Fra første indtryk til et varige forhold!

Et godt første indtryk er en god start. Men en webshops ultimative succes afhænger af, hvor godt den kan skabe gentagende besøg fra alle slags brugere. Derfor er User Experience (UX) Design drivkraften for virksomheder online. Virksomhederne har brug for enkelte rammer, der personificerer, forenkler, fremskynder og understøtter kundens livscyklus med en god tilgang.

Dette undestøttes af Magento. Derfor er denne stærke platform meget vigtig i e-handelsbranchen.

Basic Magento Webshop

Lad os starte fra bunden!

Er du klar til at konfigurere din webshop, men er ikke helt sikker på, hvor eller hvad du skal begynde med?

Vores Basic Magento-webshop-pakke er ideel til startups og små virksomheder, der starter fra bunden.

Vi begynder med en ligetil tilgang og laver strategisk plan, marginbudgetter og finder det, der er vigtigt for din virksomhed.

Du ville have adgang til alle ressourcer fra et dynamisk team af Magento-udviklere.

Migrer til Magento!

Opgrader din eksisterende webshop uden at forstyrre forretningen

 

Indtægterne fra e-handelsvirksomheder afhænger meget af ydelsen på webstedet. Selv hvis du formår at få anstændig sideplacering og konstant trafik til dit websted, kan du stadig få mindre end forventet indtægt, hvis dit websted ikke er brugervenligt. Almindelige elementer som langsom load hastighed, dårlig navigation eller komplekse CMS'er kan forhindre dine kunder fra at foretage et køb eller gennemføre.

Ved at migrere dit websted til den nyeste version af Magento, kan du få adgang til løbende opdateret teknologi, der kan føre din webshop til en helt ny dimension. Du kan få væsentlige opgraderinger til produktkataloget, hurtig indlæsning af websider, jævn tilpasning og en masse API'er, der muliggør problemfri integration til tredjepartsmoduler blandt mange andre fordele. Få dokumenterede resultater med en strategisk implementering.

Skrædder syede løsninger

Løsninger skabt lige præcis til dig!

ores skræddersyede pakker lægger vægt på at give dig en løsning, der oprettes specifikt til dig ved at følge en dybdegående analyse af dine forretningsbehov og mål sammen med dine kunders ønsker.

Magento er den mest alsidige og fleksible platform, der gør tilpasning til en leg. Med hjælp fra vores Magento-udviklere kan du udnytte de avancerede funktioner og værktøjer til virkelig at tilpasse dine webshop-koncepter og -funktioner.

Tal med os om dit
Magento Webshop-projekt

Få professionelle rådMagento er den mest alsidige og fleksible platform, der gør tilpasning til en leg. Med hjælp fra vores Magento-udviklere kan du udnytte de avancerede funktioner og værktøjer til virkelig at tilpasse dine webshop-koncepter og -funktioner.Magento er den mest alsidige og fleksible platform, der gør tilpasning til en leg. Med hjælp fra vores Magento-udviklere kan du udnytte de avancerede funktioner og værktøjer til virkelig at tilpasse dine webshop-koncepter og -funktioner.Magento er den mest alsidige og fleksible platform, der gør tilpasning til en leg. Med hjælp fra vores Magento-udviklere kan du udnytte de avancerede funktioner og værktøjer til virkelig at tilpasse dine webshop-koncepter og -funktioner. fra eksperterne.

Magento kan tage din webshop helt til tops. Men det omtales ofte som en kompleks platform, der kræver et skillset, der passer en professionel. Hvis du har brug for professionel rådgivning på ethvert tidspunkt i løbet af dit projekt, kan du kontakte os for en objektiv mening og sikker rådgivning.

 

Keywords Tag: magento webshop | magento udvikler | magento webshop pris