hjemmeside udvikling

Hjemme Side

Når en potentiel kunde, der aldrig har hørt om dig og din forretning før,lander på din hjemmeside. Hvilket førstehåndsindtryk får de så? Hvilke tanker og følelser pibler op i dem, når du ser sig omkring på din side? Og er det de tanker og følelser, du ønsker din hjemmeside skal fremprovokere?

Det her spørgsmål er vigtige at stille sig selv. For du får kun én chance for at skabe et godt førstehåndsindtryk.

Det førstehåndsindtrykket din hjemmesider giver, farver resten af din potentielle kundes oplevelse igennem din købstragt.Om det er godt, eller dårligt. Derfor er din hjemmesides visuelle udtryk enormt vigtigt, hvis du vil afspejle troværdighed og kvalitet.

Men hjemmesider handler ikke kun om pænt design og et godt førstehåndsindtryk. Din hjemmeside handler i mindst ligeså høj grad om at skabe konverteringer. Om det er at købe dit produkt, tilmelde sig dit nyhedsbrev,

ringe dig op, udfylde en formular eller noget helt andet. Alle hjemmesider har en eller flere ønskede handlinger, de gerne vil have deres besøgende til at tage, og derfor er det også vigtigt at brugeroptimere din hjemmeside, sørge for at alt er strømlignet og ikke mindst sørge for,at du skaber de konverteringer, du er ude efter.

Hos Pincreate går vi ind for, at vores kunder ikke er begrænsede af fastlåste systemer og færdige fit-for-all-løsninger, men har fri mulighed for at skabe lige præcis det udtryk, de ønsker.

Derfor bruger vi de største og mest anerkendte open source-løsninger som Magento og WordPress,

der byder på uendelige muligheder for tilpasning, efter vores kunders egne ønsker. Ud over det hjælper vi dig med at strømligne din hjemmeside, så du får de konverteringer, du er ude efter.

Hvis du er interesseret i at høre, hvad vi kan gøre for dig, så ring til os på +45 36 98 15 15 eller send en mail til info@pincreate.dk for en uforpligtende snak.

Keyword Tag: Hjemmeside Udvikling