Mobil Apps

app udvikling københavn

Har du en idé til en mobil app udvikling? Vi hjælper dig med at bygge den. Om du ønsker en app, der giver dig og dine medarbejdere adgang til din virksomheds IT-systemer fra mobilen, en app der skaber værdi for dine kunder, eller en app der har et helt tredje formål, så står vi klar til at hjælpe dig med at føre dine ønsker ud i virkeligheden. Vi er yderst erfarene inden for appudvikling og bygger både native apps til iOS, Android, men også hybrid app, der passer til begge platforme. Hvis du er interesseret i at høre,
hvordan vi kan hjælpe dig med at bygge din app, så tøv ikke med at ringe til os på +45 36 98 15 15 eller sende en mail til info@pincreate.dk for en uforpligtende snak. Det første du skal beslutte dig for, er om du vil have lavet en iOS-app eller en Android-app eller en hybrid-app, der passer til begge enheder. Læs med herunder, for at finde ud af, hvilket valg der passer bedst til dit behov.

Native apps til iPhone eller Android

Hvis kvalitet er din førsteprioritet, vil vi klart anbefale dig at få lavet en native app, da app’en bliver udviklet til én specifik enhed. På den måde bliver app’en bygget sådan, at den giver slutbrugeren en perfekt strømlignet oplevelse, da enhedens potentiale udnyttes fuldt ud. Der findes flere små platforme som f.eks. Windows Phone, men de to mest almindelige styresystemer er Apples iOS og Googles Android. Derfor vil det tit være nok at få udviklet disse to native apps.

Vores eksperter udviklers i native app-udvkling gør din vision til virkelighed med en lækker, interaktiv iOS- og- eller Android-app, skræddersyet til dit behov. Vores udviklere er både opdaterede inden for den nyeste teknologi inden for iphone app udvikling, Apples seneste opdateringer til deres App Store og Apples nyeste produkter – og ligeledes inden for Androids systemer.

Uanset om du ønsker en løsning der vil hjælpe dig og din virksomhed til at strømligne arbejdsgangen internt eller fremme salget og skabe værdi for dine kunder eksternt, så har den rette idé et enormt potentiale, hvis den bliver ført ud i livet gennem en native app. Hvis du har idéen, så har vi kundskaberne til at gøre din idé til virkelighed. Hvis du er interesseret i at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at bygge din app til Android og- eller iPhone, så tøv ikke med at ringe til os på +45 36 98 15 15 eller sende en mail til info@pincreate.dk for en uforpligtende snak.

Hybrid app’s

Hvis det er din førsteprioritet at få udviklet en billigere app, så vil vi anbefale dig at få bygget en hybrid-app. En hybrid app er udviklet i et 3. parts sprog, som kan læses på tværs af de forskellige styresystemer. Derfor skal du kun bruge én app, hvilket er årsagen til den billigere pris, ift. at få udviklet to native app til Android og iOS.

Teknologien inden for hybrid-app’s er efterhånden så avanceret,at de i nogle tilfælde kan være ligeså velfungerende som native apps. Men som altid, afhænger det bedste valg af, hvad din app skal kunne. Hvis din idé er simpel, kan en native-app muligvis være løsningen for dig. Men hvis din løsning kræver mere avancerede funktioner,

så vil du sandsynligvis få mere ud af at få udviklet to native apps til Android og iPhone på lang sigt. Hvis du vil have hjælp til at finde ud af, om du skal have lavet en native app eller en hybrid-app,

så tøv ikke med at ringe til os på +45 36 98 15 15 eller sende en mail til info@pincreate.dk for en uforpligtende snak. Hvis du leder efter iOS eller Android app udvikling Services med overkommelig app udvikling pris, så kontakt os i dag!

Keyword Tag: App udviklere københavn | app udvikling pris | iphone app udvikling | mobil app udvikling | app udvikling københavn | android programmering | android udvikler | android app udvikling